Scootboots Scandinavia

Om oss

Scootboots Scandinavia är ett Svenskt familjeföretag som driver distributionen av varumärket Scootboots inom Sverige, Finland, Norge, Danmark och Island. Vårt lager ligger i Värnamo och vårt kontor finns på vår hästgård Uddens Sjögård, i norra delen av Stockholm. 

Utöver distributionen av Scootboots och hovrelaterade produkter, driver vi Uddens Sjögård. Här erbjuder vi en naturlig hästhållning med utevistelse dygnet runt i kombination med fri tillgång av analyserat grovfoder. 

Vi tror att hovhälsa kommer inifrån och att utfodring, miljö och motion är av yttersta vikt för att få en frisk och sund hovhälsa. Ett väl balanserat individanpassat, analyserat grovfoder med lågt sockerinnehåll och högt med fibrer i kombination med lång tuggtid är en god grund. Analyserat vatten är också av yttersta vikt för att kontrollera det totala dagliga intaget av olika mineraler. 

 

Vår Vår värdegrund baseras på följande principer:

 

1. Hästhälsa och välbefinnande: Vi strävar efter att främja en hälsosam och välmående hovhälsa. Vi tror att detta uppnås bäst genom en holistisk syn på hästhållning, där utfodring, miljö och motion spelar en central roll.

 

2. Naturlig hästhållning: Vi främjar en naturlig hästhållning där hästar ges möjlighet att vara utomhus dygnet runt. Detta inkluderar riklig tillgång till analyserat grovfoder och fri tillgång till vatten av hög kvalitet.

 

3. Individanpassad utfodring: Vi tror på att varje häst har unika behov när det gäller utfodring. Vi strävar efter att erbjuda väl balanserat, individanpassat, analyserat grovfoder med lågt sockerinnehåll och högt fiberinnehåll för att främja en sund hovhälsa.

 

4. Kundfokus: Vi sätter våra kunder i fokus och strävar efter att erbjuda produkter och tjänster av hög kvalitet samt en bra köpupplevelse. Vi är alltid tillgängliga för att svara på frågor via mail och sociala medier och ge råd angående hovhälsa och relaterade produkter.

 

5. Miljöhänsyn: Vi strävar efter att minimera vår påverkan på miljön genom att använda hållbara och miljövänliga lösningar i vår verksamhet. 

 

Med denna värdegrund strävar vi efter att vara en pålitlig och ansvarstagande aktör inom hästhälsa och hästhållning.

-Quarterhästföreningen
Läs mer
Stort tack till er på Scootboots🌷 Ni är en stor del i att vi fått positiv feedback (också förbättringsförslag har vi fått). Tack för er hjälp, stöttningen och sponsring under QSM -21. Ni gjorde skillnad… och det var jätteroligt att se glada miner under prisceremonierna // Tack
-ÅSA
Läs mer
Tack så jättemycket för informationen och merbesväret! Tack igen - ha en fin fortsättning på veckan!
-Lisen
Läs mer
Tack för all hjälp! Kundservicen var helt klart femstjärnig!
-Ronja
Läs mer
Tack så oerhört mycket för att ni har ett fantastiskt bemötande gällande mina tidigare frågor!!
-Nova
Läs mer
Toppen! Tack för svar på så kort tid. Vi beställer hem dom storlekarna du rekommendera och provar dom.
-Nikki
Läs mer
Vad snällt av er 🙂 Och tack för bra kundservice 🙂
Föregående
Nästa