Scootboots Scandinavia

Om oss

Scootboots Scandinavia är ett Svenskt familjeföretag som driver distributionen av varumärket Scootboots i Skandinavien. Vårt lager ligger i Värnamo och vårt kontor finns på Uddens Sjögård i norra delen av Stockholm. 

Utöver distributionen av Scootboots och hovrelaterade produkter driver vi även Uddens Sjögård. Här erbjuder vi en naturlig hästhållning med utevistelse dygnet runt i kombination med fri tillgång av analyserat grovfoder.

Vårt team består även av Therese Johansson som är utbildad hovformsspecialist. Therese lämnade yrket som civilingenjör i maskinteknik med nära 10 år som konsult i systemlogistik (och LCC) åt Försvarsmakten bakom sig. Detta efter hon bestämt sig att satsa på något hon brinner för nämligen hästar och hovar.

Therese har gått kurser inom bland annat AEP och hästmassage. Hon är dessutom utbildad inom brukskörning innehålande hästkunskap och tappskokompetens på Wången. 2013 spenderade hon 3 månader hos Klaus Ferdinand Hempfing, som “dansar med hästar” i Danmark. under hennes mer aktiva tid som ryttare tävlade hon upp till 1.20 i hoppning. Therese är under kontinuerlig fortbildning och samlar in erfarenhet och kunskap -särskilt vad det gäller hovar och sånt som hör därtill.

-Quarterhästföreningen
Read More
Stort tack till er på Scootboots🌷 Ni är en stor del i att vi fått positiv feedback (också förbättringsförslag har vi fått). Tack för er hjälp, stöttningen och sponsring under QSM -21. Ni gjorde skillnad… och det var jätteroligt att se glada miner under prisceremonierna // Tack
-ÅSA
Read More
Tack så jättemycket för informationen och merbesväret! Tack igen - ha en fin fortsättning på veckan!
-Lisen
Read More
Tack för all hjälp! Kundservicen var helt klart femstjärnig!
-Ronja
Read More
Tack så oerhört mycket för att ni har ett fantastiskt bemötande gällande mina tidigare frågor!!
-Nova
Read More
Toppen! Tack för svar på så kort tid. Vi beställer hem dom storlekarna du rekommendera och provar dom.
-Nikki
Read More
Vad snällt av er 🙂 Och tack för bra kundservice 🙂
Previous
Next