Om

Jennie Moliner heter jag och driver med min sambo Uddens Sjögård AB där vi erbjuder lösdrift och är godkända med paragraf 16 tillstånd att driva hästverksamhet i vår regi.

De flesta hästar hos oss är barfota. Jag har vart aktiv hästtjej hela livet och blev väl varse om hovproblem i samband med mitt första hästköp vid 16-års ålder av rasen Engelskt fullblod.

Idag har jag Amerikan Quarterhorse och Amerikan Painthorse och jag har fått lära mig en hel del om tunna hovväggar, spröda fötter och allmänt dåligt hovkvalitet.

2018 snubblade vi över ScootBoots och förstod direkt att här är det någon som vet vad som krävs för att skapa den ultimata hästbootsen. Under 2020 har vi börjar sälja ScootBoots sortiment inom Sverige.

www.scootboots.se har vi samlat mängder med informationsmaterial i form av filmer för att du enkelt ska kunna lära dig det mesta om ScootBoots och dess tillbehör. Tveka inte att kontakta oss vid eventuella frågor.

Vår hästgård ligger i Upplands-bro och hit är du alltid välkommen med din häst för utprovning av ScootBoots. Vi åker även ut till ditt stall och hjälper till med utprovning. Kontakta oss för mer information och prisuppgift för personlig utprovning.

Hälsningar Jennie

Scootboots historia

Scoot Boot lanserades 2015 och startade sin verksamheten i Hobart, Tasmania (Australien). Efter tre år växtre Scoot Boot ur hemmet ochc flyttade till ett lager i Cambridge Park nära flygplatsen Hobart. 

Dave Macdonald och Annette Kaitinis är grundarna av Scoot Boot. Båda har spenderat flera år runt om i världen. Dave spenderade hans unga år som lärling på en boskapsfarm i Queensland, Australien. Därefter flyttade han till USA för att träna hästar på en ranch. Han utbildade sig till hovslagare och spenderade 15 år i branchen innan han påbörjade hans barfotaresa. Dave är skaparen och designerns av Scoot Boots.

Efter Annette spenderat flera år i Melbourne och praktiserat som advokat, flyttade hon tillbaka till Tasmania och drev Scoot Boot with Dave. 

Under flera år sedan lanseringen av Scoot Boots har vi blivit ett självklart val på marknaden för majoriteten av världens ryttare och är starkt marknadsledande.