Om

Välkomna till Scootboots Scandinavia . Vi driver distributionen av Scoot boot inom Sverige, Finland, Norge, Danmark och Island. Vi äger och driver även Uddens Sjögård AB där vi erbjuder inackordering för häst med fullservice på lösdrift och är godkända med paragraf 16 tillstånd att driva hästverksamhet i vår regi.

www.scootboots.se har vi samlat mängder med informationsmaterial i bild och film för att du ska kunna lära dig det mer om Scootboots och dess tillbehör.

Är du företagare inom Norden inom Sverige, Norge, Finland, Danmark eller Island och intresserad av att sälja Scootboots till dina kunder? Ansök om att bli återförsäljare genom att klicka in på sidan www.scootbootsscandinava.com. Tveka inte att kontakta oss vid eventuella frågor.

Scootboots historia

Scoot Boot lanserades 2015 och startade sin verksamheten i Hobart, Tasmania Australien. Efter tre år växte Scoot Boot ur hemmet och flyttade till ett lager i Cambridge Park nära flygplatsen Hobart. 

Dave Macdonald och Annette Kaitinis är grundarna av Scoot Boot. Båda har spenderat flera år runt om i världen. Dave spenderade hans unga år som lärling på en boskapsfarm i Queensland, Australien. Därefter flyttade han till USA för att träna hästar på en ranch. Han utbildade sig till hovslagare och spenderade 15 år i branschen innan han påbörjade hans barfotaresa. Dave är skaparen och designerns av Scoot Boot.

Efter Annette spenderat flera år i Melbourne och praktiserat som advokat, flyttade hon tillbaka till Tasmanien och började driva Scoot Boot med Dave. 

Efter lanseringen av Scoot Boot har varumärket blivit ett självklart val på marknaden för majoriteten av världens ryttare och är idag starkt marknadsledande.