Ambassadör Cassandra Blomberg

Sen barnsben så har hästarna haft en stor plats i mitt liv då jag redan som 1-åring fick följa med mamma till stallet och åka fodervagn. Jag började på ridlekis när jag var 6 år och rider idag 14 år senare upp till 110-nivå på min 14 åriga D-ponny Casey’s Boy. I stallet idag står även min 6-åriga valack Perfect Rouet F.

Peder Fredricson – världsettan utan vinnarskalle

Den eviga tvåan lyckades nå det svåruppnåeliga målet. Men vad är det som driver Peder Fredricson, en bohemisk konstnärstyp utan vinnarskalle, att bli världens bästa hoppryttare?

Harry Swales – He rides

Peder Fredricson wrote an article saying in effect that a good horseman knows their horse inside out including how horses react to no shoes.  -"If nothing else I'll just know my horse that much better!"

Bästa valet av verkningsmetod? Barfotaverkning eller ”Pasture Trim”?

På Scootboots rekommenderar vi alltid att du anlitar en erfaren, kvalificerad barfotaverkare eller hovslagare med erfarenhet inom barfotaverkning för att ta hand om din barfotahästs hovar. I den här texten kommer vi att förklara varför och utforska vad en ordentlig barfota verkning kan göra för din barfotahäst i jämförelse med en traditionell hagverkning så kallad ”pasture trim”.

Ny studie på gång om oskodda sporthästar: ”Det här måste undersökas vidare”

Både Peder Fredricson och Henrik von Eckermann tävlar hästar barfota. Nu ska en ny forskningsstudie ta reda på hur det påverkar hästens hälsa och prestation. – Med de erfarenheter jag har vore det kul att kunna visa hur det påverkar hållbarheten hos hästen, säger Peder Fredricson.
-Quarterhästföreningen
Läs mer
Stort tack till er på Scootboots🌷 Ni är en stor del i att vi fått positiv feedback (också förbättringsförslag har vi fått). Tack för er hjälp, stöttningen och sponsring under QSM -21. Ni gjorde skillnad… och det var jätteroligt att se glada miner under prisceremonierna // Tack
-ÅSA
Läs mer
Tack så jättemycket för informationen och merbesväret! Tack igen - ha en fin fortsättning på veckan!
-Lisen
Läs mer
Tack för all hjälp! Kundservicen var helt klart femstjärnig!
-Ronja
Läs mer
Tack så oerhört mycket för att ni har ett fantastiskt bemötande gällande mina tidigare frågor!!
-Nova
Läs mer
Toppen! Tack för svar på så kort tid. Vi beställer hem dom storlekarna du rekommendera och provar dom.
-Nikki
Läs mer
Vad snällt av er 🙂 Och tack för bra kundservice 🙂
Föregående
Nästa