Senaste nytt från Scootboots

  • Scootboots kommer under våren 2022 att lansera den nya bootsen Enduro. Bootsen kommer passa en stor variant av hovar även de med högre trakt som idag inte kan ha Scootboots. Enduron kommer att lanseras i storlekarna 00-3. Vi har länge väntat på denna välbeprövade nya hov boots från Australien men det verkar som vi får stå ut ett litet tag till då fabriken håller nu stängt mellan den 29 april – 16 maj.
  • Mud straps – Mud straps kommer lanseras i en färg: marigold (gul) Detta innebär att Mud Straps kommer därmed att finnas i färgerna svart och gul.
  • En ny sula som fästes undertill av Scootboots, monteras på ett sätt så att den sitter konstant på plats. Denna sula är för hästar som är under REHAB och lider av exempelvis bockhov. Dessa sulor kommer att säljas styck och riktar sig till yrkesverksamma hovvårdare.
  • Längre front Straps – 10mm längre. Kommer att säljas separat. Används vid bullnosiga hovväggar som medför att det blir ett V framtill på bootsen och den övre front strapsen är svårt att knäppa.