Senaste nytt från Scootboots

Senaste nytt från Scootboots

Produktnyheter!

Vi kickar igång 2022 med två nyheter! En Kilsula och 7 nya färger på front straps och pasternstraps!

Ambassadör Rebecca Dahlgren

Rebecca Dahlgren driver företaget HorseVision Sweden tillsammans med sin man Christofer och medarbetaren Stinelo Wiking sedan 20år.

Scootboots Scandinavias nya ambassadör 2022 utsedd!

Vi är stolta att presentera vår nya ambassadör Rebecca Dahlgren som vi tillsammans med er kommer följa under 2022!   Rebecca Dahlgren driver företaget HorseVision Sweden tillsammans med sin man Christofer och medarbetaren Stinelo Wiking sedan 20år. Företaget har inriktat sig på Frihetsdressyr och AkademiskRidkonst. Hennes målsättning är att rida en mjuk och avspänd dressyr […]

2021 års mest uppmärksammade inlägg

Vi blickar tillbaka till ett av årets mest uppmärksammade inlägg som fick 11792 reaktioner på Instagram.

Samarbetspartners Grevlundagården

Högt över havet strax utanför Kivik på Österlen bor Peder och Lisen Bratt Fredricson på Grevlundagården med havet utsträckt framför sig. Fram till år 2001 har gårdens största verksamhet varit fruktodling, fruktodlingarna är kvar men nu är gårdens största verksamhet hopphästar. 

Är DU vår nästa ambassadör?

Under 2022 har DU chansen att bli vår nästa ambassadör och en del av Scootboots Scandinavia.

Ambassadör Alexander Zetterman

-”Att ta sig till toppen inom ridsport beror på så många delar av pusslet. Det är en konst och det krävs lite tur för att få allt rätt på dagen. När du får de rätt är det så givande. För mig är det verkliga syftet med ett mål vad det gör med dig som människa medan du strävar efter det. Vem du blir som person är den ultimata belöningen.”

Ambassadör Cassandra Blomberg

Sen barnsben så har hästarna haft en stor plats i mitt liv då jag redan som 1-åring fick följa med mamma till stallet och åka fodervagn. Jag började på ridlekis när jag var 6 år och rider idag 14 år senare upp till 110-nivå på min 14 åriga D-ponny Casey’s Boy. I stallet idag står även min 6-åriga valack Perfect Rouet F.

Peder Fredricson – världsettan utan vinnarskalle

Den eviga tvåan lyckades nå det svåruppnåeliga målet. Men vad är det som driver Peder Fredricson, en bohemisk konstnärstyp utan vinnarskalle, att bli världens bästa hoppryttare?